Nu erbjuder Vings familjehotell Sunwing Resorts alla barn möjligheten att lära sig simma under semestern. För dem som vill finns även alternativet att hyra en privat simlärare eller för äldre barn och vuxna att delta i crawlkurser.

”Att kunna simma är en oerhört viktig färdighet och under semestern är bad och vattenlek naturliga inslag. Därför är det extra glädjande att kunna erbjuda simskola på flera av våra Sunwing Family Resorts i sommar,” säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Simskolan erbjuder tre olika nivåer, från nybörjare till de som redan kan simma tio meter. Kursen hålls fem gånger i veckan och vid avslut får barnen ett intyg på genomförd kurs. För deltagande från fyra års ålder kostar simskolan från 595 kronor per person. Dessutom finns crawlkurser för äldre barn och vuxna samt möjligheten att hyra en privat simlärare.

”Med triathlonens ökande popularitet tror vi att många vill förbättra sin teknik och lära sig simma snabbare och längre. Dessutom kan man utnyttja sina nya kunskaper i ett varmt hav,” tillägger Magdalena Öhrn.

Simskolan drivs i samarbete med Medley, en av Sveriges största privata aktörer inom simskolor. Samtliga siminstruktörer är utbildade och anställda av Medley.

”Vi är stolta över att Ving har valt oss som samarbetspartner. Att kunna simma och ökad vattenvana gör semesterresan både tryggare och roligare,” säger Markus Söderman, simhallschef på Medley.