Apollo, Nordens största arrangör av träningsresor, har lanserat ett helt nytt träningsresekoncept till sommaren – Liveaboard. Detta koncept har blivit en succé och nu utökar Apollo möjligheterna. Flera nya avgångar har planerats och i höst introduceras en Liveaboard med multisport/adventure racing som arrangeras i samarbete med Team Peak Performance.

Under mer än fem år har Apollo samarbetat med Team Peak Performance för att arrangera träningsläger och träningsresor runt om i världen. Liveaboard för multisport/adventure racing är helt nytt för konceptet. Det är en unik träningsresa där deltagarna bor på en traditionell turkisk båt, en Gület. Under en veckas segling i den turkiska skärgården genomförs inspirerande träningspass både på land och till havs under ledning av Team Peak Performance.

Varje Liveaboard-resa har olika inriktningar såsom gruppträning, yoga, funktionell träning, Swimrun, simning eller terränglöpning. Varje vecka har ett unikt program, men alltid med båten som bas. Nu utökas utbudet med multisport/adventure racing.

I april kommer det finnas ett Kreta-läger med kartläggning av löp- och cykelrundor på Santa Helena och Cavo Spada. Detta ger deltagarna möjlighet att utforska och träna i dessa områden under ledning av tränare och experter.