Apollo är Nordens största arrangör av träningsresor. Till sommaren har ett helt nytt träningsresekoncept lanserats – Liveaboard. Det har blivit succé och Apollo utökar nu möjligheterna. Flera nya avgångar sätts in och nytt i höst är en Liveaboard med multisport/adventure racing som arrangeras tillsammans med Team Peak Performance.

Apollo har jobbat med Team Peak Performancei över 5 år, med träningsläger och träningsresor runt om i världen. Liveaboard för multisport/adventure racing är helt nytt. Det är en annorlunda träningsresa där hotellet är en traditionell turkisk båt, en Gület. Under en vecka i den turkiska skärgården seglar man på den fullt utrustade båten och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs under ledning av Team Peak Performance.

Varje Liveaboard-resa har olika inriktning, till exempel gruppträning, yoga, funktionell träning, Swimrun, simning eller terränglöpning. Varje vecka har ett unikt upplägg, men alltid med båten bas. Nu utökas utbudet med multisport/adventure racing.

I April, Kreta läger + kartläggning av löp och cykelrundor på Santa Helena och Cavo Spada.