Inspelningen av den nya säsongen har just avslutats och utspelar sig på och i omgivningarna kring Apollos sporthotell Cavo Spada på nordvästra Kreta. Efter Kanal 5:s succé Superstars 2017, som spelades in på Apollos sporthotell Playitas Resort och La Pared på kanariska Fuerteventura, har Apollo åter fått förtroendet att ta emot Superstars.

Årets program utspelar sig på och omkring Cavo Spada, tidigare olympiskt camp för den svenska vinter-OS-truppen inför OS i Sydkorea 2018.

–Vi är oerhört stolta att ännu en gång få vara en del av Superstars-produktionen. 45 VM-medaljer, 14 OS-medaljer, fem bragdguld, oräkneliga nationella mästerskap och rekord – årets Superstars-gäng förtjänar all respekt. Dessa svenska idrottslegendarer står inför helt andra utmaningar än OS-truppen, men är fortfarande i behov av kvalitativ och proffsig infrastruktur, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo.

Cavo Spada Deluxe & SpaInspelningen av Superstars 2018 har precis avslutats och kommer att sändas i vår. Årets deltagare är proffsboxaren Klara Svensson, längdskidåkarna Johan Olsson och Marie-Helene ”Billan” Östlund, fotbollslegendarerna Stefan Schwarz och Thomas Ravelli, curlingspelaren Anette Norberg, kanotisten Susanne Gunnarsson och höjdhopparen Patrik Sjöberg – samtliga med en gedigen meritlista och som tillsammans innehar ett 60-tal OS- och VM-medaljer.

–Dessa fantastiska idrottare har gett allt i årets tävlingar och det har bokstavligen kostat både blod, svett och tårar. Dessutom är de ett härligt gäng som verkligen bjuder på sig själva och sina historier. Det känns väldigt roligt att kunna bjuda tittarna på en mycket spännande och underhållande ny säsong av Superstars till våren, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Superstars på Kanal 5.

–Inspelningarna är precis färdiga och nu ser vi fram emot att visa upp Cavo Spada och nordvästra Kretas omgivningar på bästa sändningstid, säger Daniel Giray.

Den nya säsongen av Superstars kommer att sändas på Kanal 5 med start våren 2018. Programledare är Jessica Almenäs. De åtta deltagarna kommer att tävla i olika idrottsspecifika grenar tills bara en ensam vinnare står kvar.