Inspelningen av den nya säsongen av Superstars har precis avslutats och denna gång ägde den rum på och runt Apollos sporthotell Cavo Spada på nordvästra Kreta. Efter framgången med Kanal 5:s Superstars 2017, som spelades in på Apollos sporthotell Playitas Resort och La Pared på den kanariska ön Fuerteventura, har Apollo återigen valts som plats för Superstars.

Årets program utspelar sig på och runt Cavo Spada, som tidigare var en olympisk camp för den svenska vinter-OS-truppen inför OS i Sydkorea 2018.

Daniel Giray, sportchef på Apollo, uttrycker sin stolthet över att Apollo återigen får vara en del av Superstars-produktionen. Årets Superstars-deltagare, med sina 45 VM-medaljer, 14 OS-medaljer, fem bragdguld, och ett flertal nationella mästerskap och rekord, förtjänar enligt honom all respekt. Även om dessa svenska idrottslegendarer står inför helt andra utmaningar än OS-truppen, behöver de fortfarande tillgång till högkvalitativ och professionell infrastruktur för sin träning och tävling.

Cavo Spada Deluxe & SpaInspelningen av Superstars 2018 har precis avslutats och kommer att sändas i vår. Årets deltagare är proffsboxaren Klara Svensson, längdskidåkarna Johan Olsson och Marie-Helene ”Billan” Östlund, fotbollslegendarerna Stefan Schwarz och Thomas Ravelli, curlingspelaren Anette Norberg, kanotisten Susanne Gunnarsson och höjdhopparen Patrik Sjöberg – samtliga med en gedigen meritlista och som tillsammans innehar ett 60-tal OS- och VM-medaljer.

– Dessa fantastiska idrottare har verkligen gett allt i årets tävlingar och det har bokstavligen kostat både blod, svett och tårar. Dessutom är de ett härligt gäng som verkligen bjuder på sig själva och sina historier. Det känns väldigt roligt att kunna bjuda tittarna på en mycket spännande och underhållande ny säsong av Superstars till våren, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Superstars på Kanal 5.

– Inspelningarna är precis färdiga och nu ser vi fram emot att visa upp Cavo Spada och nordvästra Kretas omgivningar på bästa sändningstid, säger Daniel Giray.

Den nya säsongen av Superstars kommer att sändas på Kanal 5 med start våren 2018. Programledare för säsongen är Jessica Almenäs. De åtta deltagarna kommer att tävla i olika idrottsspecifika grenar tills bara en ensam vinnare står kvar.