Apollo sätter nu in 3 400 extra platser från Stockholm Arlanda till de populära öarna Rhodos och Kreta för att möta den ökade efterfrågan under sommaren. För de som snabbt bokar sina resor erbjuder Apollo en rabatt på 1 000 kronor per bokning fram till den 7 augusti.

Med en stark position på marknaden för resor till Grekland är Apollo redo att möta den stora ökningen av intresset för destinationerna. Företaget svarar på den ökade efterfrågan genom att lägga till extraflyg från Stockholm Arlanda till öarna Rhodos och Kreta från den 17 augusti till den 9 oktober.

”Med tanke på oroligheterna, särskilt i Turkiet, har efterfrågan på våra resor till Grekland ökat markant. För att tillgodose detta ökade intresse sätter vi nu in 3 400 extra platser från Stockholm Arlanda till våra populära resmål Rhodos och Kreta. Dessutom erbjuder vi en rabatt på 1 000 kronor per bokning för alla som bokar senast den 7 augusti,” förklarar Jennie Boström, PR & Social Media Manager på Apollo.

Erbjudandet gäller för nya bokningar som görs på apollo.se fram till den 7 augusti 2016 för resor från Stockholm Arlanda till Rhodos och östra Kreta (flygplats Heraklion) under perioden 17 augusti till 9 oktober. Rabatten gäller per bokning med minst två personer på specifika boenden och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Detta gäller inte för ospecificerade resor, endast flyg, träningsarrangemang eller resor som resenären organiserar själv. Antalet platser är begränsat.