Apollo har släppt nästa sommars resor till försäljning och tillkännagav samtidigt att Umeå kommer att erbjuda direktflyg till Kreta under kommande sommar med hela tolv avgångar som startar i maj.

Som nordens största arrangör av resor till Kreta, kan Apollo erbjuda en bred variation av boenden – från charmiga familjehotell till lyxiga alternativ. Kreta, med sin långa säsong och mångsidiga utbud, lockar med en stor variation. Hotellen finns spridda över genuina byar såväl som mer turistvänliga orter som Rethymnon och Hersonissos.

”Många resenärer uppskattar fördelen med att kunna resa direkt från sin hemort och slippa extra tid och kostnader i samband med semestern. Vi är glada över att även nästa sommar kunna erbjuda invånarna i Umeå en direktförbindelse till sommarparadiset Kreta som har så mycket att erbjuda,” säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

På Kreta finns även ett flertal Apollo Mondo-hotell, som representerar Apollos bästa hotell med högsta kvalitet och komfort. Utbudet sträcker sig från familjevänliga hotell med all inclusive till fantastiska hotell anpassade för vuxna, valda för sin utmärkta service och trivsel. Dessa hotell är ofta vackert belägna, oftast vid eller nära stranden och erbjuder möjligheter att kombinera pool- och strandlivet med unika särdrag som gör varje hotell speciellt.

Flyglinjen till Chania kommer att ha avgångar på lördagar under perioderna 7/5-11/6 och 13/8-17/9 och förväntas utgöra ett spännande tillskott till resenärsutvecklingen på Umeå Airport, vilket enligt flygplatschef Bengt-Ove Lindgren har haft en stark utveckling de senaste åren. Det blir intressant att se responsen på Apollos direktcharter till Grekland under sommaren.