Nu har Apollo släppt nästa sommars resor till försäljning. I samband med det stod det klart att Umeå får direktflyg till Kreta även kommande sommar. Hela tolv avgångar med start i maj.

Apollo är nordens största arrangör av resor till Kreta och kan erbjuda allt från enkla, charmiga familjehotell till stora lyxhotell. Med sin långa säsong och breda utbud har Kreta något för alla. Hotellen ligger i allt från genuina små byar till mer turistvana orter som Rethymnon och Hersonissos.

– Många uppskattar lyxen att kunna resa direkt ifrån hemorten och slippa extra tid och kostnader i samband med semester. Därför känns jätteroligt att även nästa sommar kunna erbjuda Umeåborna direktförbindelse till sommarpärlan Kreta som har så mycket att erbjuda, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Du finner också många Apollo Mondo-hotell på Kreta som är Apollos bästa hotell med högsta kvalité och komfort. Från lekfulla familjehotell med all inclusive, till fantastiska hotell för vuxna som valts för deras utmärkta service och trevnad. Hotellen ligger vacker, oftast på eller nära stranden, alltid med möjlighet att varva pool och strand och de har alla något unikt för just dem.

– Resenärsutvecklingen på Umeå Airport har varit stark de senaste åren och det är glädjande allt fler upptäcker hur smidigt det är att flyga till och från Umeå. Det blir spännande att se hur Apollos chartersatsning direkt till Grekland i sommar tas emot, säger Flygplatschef Bengt-Ove Lindgren.

Flygen till Chania kommer avgå på lördagar mellan perioderna 7/5-11/6 och 13/8 -17/9.