Det verkar som att Apollo fortsätter sin roll som leverantör av träningsresor och läger för Sveriges olympiska kommitté (SOK) inför de olympiska spelen. Tidigare var Playitas Resort en viktig träningsanläggning för flera svenska landslag inför OS i Rio 2016. Nu, inför OS i Pyeongchang 2018, blir träningsanläggningen Cavo Spada på Kreta det svenska Olympiska Campet.

Detta val att använda Cavo Spada beror på dess utmärkta träningsmöjligheter och inspirerande miljö. Anläggningen kommer att anpassas och kompletteras för att uppfylla de olympiska standarderna inför det kommande Olympic Camp. Det inkluderar tillägg av utomhusgym för olika typer av träning och tester.

Under perioden 12-19 maj kommer Sveriges OS-trupp för vinteridrotterna att samlas på Cavo Spada för träningsläger, där fokus kommer ligga på förberedelser inför OS 2018. Det blir inte bara träning utan också tid för möten med specialister, media och partners för att forma och stärka laget inför de kommande spelen.

SOK:s verksamhetschef, Peter Reinebo, uttrycker nöjdhet med det fortsatta samarbetet med Apollo och betonar vikten av dessa träningsläger för vinteridrotterna inför de olympiska spelen.